Overige processen

Onze overige processen

Witte van Moort beschikt buiten de genoemde afdelingen over meerdere specialistische afdelingen die ervoor zorgen dat Witte van Moort alle processen in eigen huis heeft.

Knippen

Voor het knippen van ons uitgangsmateriaal beschikken we over verschillende (automatische) afkortscharen.

Kanten

Met behulp van een vijftal kantbanken, uitgerust met buig- en meetsystemen, kan Witte van Moort uw plaatwerk tot maar liefst 300 ton en een maximum lengte van 4.000 mm bewerken.

Assemblage, eindmontage & lijmen

De assemblage en eindmontage van ingekochte producten wordt door ervaren, goed getrainde medewerkers uitgevoerd. Mede door deze juiste finishing touch zijn wij in staat om conform uw wensen, just-in-time, volledig afgemonteerde lassamenstellingen te leveren.

Voor een optimale afwerking bieden wij de mogelijkheid om de lasnaden en eventueel zichtbare laszones op de door ons geproduceerde lassamenstellingen na te polijsten. Naast het manueel naslijpen bezit Witte van Moort de juiste expertise om hoogwaardige lijm toe te passen.

Processen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag!

Expertise

De juiste oplossing voor elke branche

Metaalwerk is maatwerk. Van de bewerking van een vlakke plaat tot het produceren van halffabricaten, wij bieden oplossingen voor diverse branches.

Back to top