Construction machinery

We know metal

Construction machinery

Witte van Moort produceert complexe lassamenstellingen en diepgetrokken producten. De door ons ontworpen en geproduceerde oplossingen vindt u onder meer terug in graafmachines en andere bouwmachines.

Onze markt

De meest bekende en wereldwijd actieve producenten van onder andere graafmachines, werken samen met Witte van Moort. Met veel kennis en passie werken de engineers van Witte van Moort aan hoogwaardige en robuuste oplossingen die niet misstaan op de bouwplaats.

One-stop shopping

Door jarenlange ervaring in het produceren van de oplossingen voor morgen, is Witte van Moort in staat om de klant vanaf de design-in-fase tot en met de serieproductie te ondersteunen. Met diverse certificaten voldoen we aan de hoogste normen en staan we garant voor de kwaliteit van onze producten.

Samenwerken

De goede afstemming met klanten, ons goed opgeleide personeel en higtech machinepark, geven Witte van Moort dé voorsprong in deze branche. Met behulp van state of the art processen en technologieën is Witte van Moort klaar voor de vraag van morgen.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Back to top