Material Handling Equipment

We know metal

Material handling equipment

Witte van Moort produceert sinds jaar en dag kwalitatief hoogwaardig plaatwerk voor wereldwijd opererende producenten van material handling equipment. Deze oplossingen worden door onze internationale klanten toegepast als essentiële onderdelen.

Continu in beweging

De markt is continu in beweging. Innovaties en uitbreidingen van marktsegmenten zijn aan de orde van de dag. Samen met onze klanten werken onze engineers aan de juiste oplossing. Van vormdelen tot complexe lassamenstellingen, in het merendeel van alle heftrucks treft u één of meerdere onderdelen van Witte van Moort aan. Onze klanten eisen daarbij het maximale van hun producten en kunnen bij ons op kwaliteit rekenen.

One-stop shopping

Door jarenlange ervaring in het produceren van de oplossingen voor morgen, is Witte van Moort in staat om de klant vanaf de design-in-fase tot en met de serieproductie te ondersteunen. Met diverse certificaten voldoen we aan de hoogste normen en staan we garant voor de kwaliteit van onze producten.

Toekomstgericht

Samen met onze klanten volgt Witte van Moort alle ontwikkelingen op de voet waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Met ons high tech machinepark en goed opgeleid personeel voelen we ons goed thuis in deze branche.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Back to top