Agricultural machinery

We know metal

Agricultural machinery

Witte van Moort produceert al 75 jaar kwalitatief hoogwaardig plaatwerk voor bekende producenten van agrarische machines. De door ons geproduceerde complexe lassamenstellingen en vormdelen worden door onze internationale klanten toegepast als vitale onderdelen van hun eindproduct.

Specialist in maatwerk

Witte van Moort produceert plaatwerk voor onder meer: high tech combines, tractors, hakselaars, balenpersen, maaiers etc. Hiermee levert Witte van Moort een belangrijke bijdrage aan het succes van wereldwijd opererende OEM'ers binnen de agrarische sector. Eindgebruikers die het maximale eisen van producten verdienen de hoogste kwaliteit. Witte van Moort draagt graag bij aan de belangrijke rol van deze branche in de wereldwijde voedselvoorziening.

One stop shopping

Door jarenlange ervaring in het produceren van de oplossingen voor morgen, is Witte van Moort in staat om de klant vanaf de design-in-fase tot en met de serieproductie te ondersteunen. Met diverse certificaten voldoen we aan de hoogste normen en staan we garant voor de kwaliteit van onze producten.

Toekomstgericht

Witte van Moort werkt op basis van vertrouwen, ervaring & innovatie, intensief en langdurig samen met wereldwijd opererende klanten. Met ons high tech machinepark, ervaren personeel en de continue afstemming met klanten, produceren wij de oplossingen voor morgen.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Back to top