Oppervlaktebehandeling

Veelvoud aan mogelijkheden

Witte van Moort biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor de oppervlaktebehandelingen van producten en lassamenstellingen, waaronder eigen poedercoatstraten. Daarnaast behoort ook de eindmontage van (ingekochte) componenten tot onze mogelijkheden.

Volledig geautomatiseerd

Poedercoaten

Poedercoaten doen we met behulp van twee volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde poedercoatstraten. Als voorbehandeling worden de producten ontvet, ijzergefosfateerd, gepassiveerd en nagespoeld met demi-water. Na een uitgebreide voorbehandeling worden de producten gecoat. Op dit moment worden polyester, polyester-epoxy, epoxy, zink primer en verschillende kleuren primers poeders door ons ingezet.

Duurzaam proces

Schitterend resultaat

Poedercoaten geeft een schitterend en duurzaam resultaat. Met name omdat dit proces een strak uiterlijk en een excellente hechting oplevert en corrosie effectief tegengaat. Wij kunnen producten tot maximaal 3000x1500 mm lakken en primeren.

Contact

Meer weten over oppervlaktebehandeling?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Expertise

De juiste oplossing voor elke branche

Metaalwerk is maatwerk. Van de bewerking van een vlakke plaat tot het produceren van halffabricaten, wij bieden oplossingen voor diverse branches.

Back to top