Maakbaarheidsstudies

Technische en economische uitdagingen

Wij denken met u mee

In maakbaarheidsstudies kunnen de technische en economische uitdagingen van een project onderzocht worden. Denk hierbij aan een literatuuronderzoek, marktverkenning of industrieel onderzoek.

Uw kennispartner

Van haalbaarheid naar realisatie

Wij zijn uw kennispartner op het gebied van metaal, kwaliteitszorg en duurzaam ondernemen. We bieden een breed adviespakket aan. Naast individuele bedrijfsadvisering investeert Witte van Moort tevens in brancheonderzoeken. Hierbij worden nieuwe thema’s op het gebied van beleid en techniek vertaald naar concrete projecten voor de branche.

Uw product

Gewenste functionaliteiten

In de offertefase starten we met een maakbaarheidsanalyse van het door u gewenste product. Deze analyse wordt uitgevoerd door ervaren engineers, die daarvoor onder meer simulatiesoftware gebruiken. Op basis van de uitkomsten worden mogelijke wijzigingen die de maakbaarheid van uw product garanderen gedefinieerd. Deze wijzigingen bespreken we eerst met u, om deze vervolgens toe te voegen aan de offerte. Op deze wijze ontwikkelt Witte van Moort in samenwerking met onze klanten een concept dat niet alleen aan de productietechnische eisen voldoet, maar tegelijkertijd ook de door u gewenste functionaliteit optimaal vervult.

Contact

Meer weten over maakbaarheidsstudies?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Expertise

De juiste oplossing voor elke branche

Metaalwerk is maatwerk. Van bewerking van een vlakke plaat, het produceren van halffabricaten of de constructie van een complete machine, wij bieden oplossingen voor diverse branches.

Back to top