Truck & Trailer industry

We know metal

Truck & trailer industry

Witte van Moort is de producent van kwalitatief hoogwaardig plaatwerk voor internationaal opererende producenten binnen de truck & trailer branche. Onze vormdelen en complexe lassamenstellingen worden door onze internationale klanten toegepast in hun eindproduct. Daarbij zijn kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel.

Sterk in maatwerk

Witte van Moort produceert diverse plaatwerk onderdelen en lassamenstellingen voor trucks en trailers. Hiermee levert Witte van Moort een belangrijke bijdrage aan wereldwijd opererende klanten binnen de transportsector. Onze klanten eisen topkwaliteit en betrouwbaarheid, kunnen daarbij vertrouwen op de ervaring van ons personeel.

One-stop shopping

Door jarenlange ervaring in het produceren van de oplossingen voor morgen, is Witte van Moort in staat om de klant vanaf de design-in-fase tot en met de serieproductie te ondersteunen. Met diverse certificaten voldoen we aan de hoogste normen en staan we garant voor de kwaliteit van onze producten.

Toekomstgericht

Witte van Moort werkt op basis van vertrouwen, ervaring & innovatie, intensief en langdurig samen met wereldwijd opererende klanten. Met ons high tech machinepark, ervaren personeel en de continue afstemming met klanten, produceert Witte van Moort de oplossingen voor morgen.

Contact

Meer weten over onze oplossingen?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Back to top