Kwaliteitscontrole

Hoogste kwaliteit producten en service

Onze medewerkers en klanten hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dag in dag uit streven wij ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit producten en service te bieden. Alle belangrijke bedrijfsprocessen en activiteiten hebben we daarom vastgelegd in het kwaliteitsmanagementsysteem van Witte van Moort.

Kwaliteitsmanagementsysteem

Gecertificeerd partner

Alle belangrijke bedrijfsprocessen en activiteiten hebben we vastgelegd in het kwaliteitsmanagementsysteem van Witte van Moort. Dit systeem voldoet aan alle recente eisen en is gecertificeerd conform de ISO-9001 norm. Daarnaast beschikt Witte van Moort over de laskwalificate ISO-3834-2 en ISO-14001.

ย 

Innovatief

Gespecialiseerde kwaliteitsafdeling

Om de kwaliteit van onze producten te controleren, hebben wij de beschikking over een eigen gespecialiseerde kwaliteitsafdeling die over de meest geavanceerde apparatuur beschikt.

Kwaliteitsafkortingen en processen

Witte van Moort hanteert veel kwaliteitstools die ook binnen de Automotive branche gebruikt worden. Zo verloopt het vrijgavetraject voor nieuwe producten volgens het APQP proces. Hierbij worden benodigde inputs per fase opgeleverd en afgetekend door het management.

Tijdens dit APQP proces wordt de CPK (Verwachte capabiliteit) van de processen bepaald. Zodra de producten na vrijgave in productie zijn genomen worden continue metingen uitgevoerd (SPC) om aan te tonen dat de processen daadwerkelijk capabel blijven.

Contact

Meer weten over kwaliteitscontrole?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Expertise

De juiste oplossing voor elke branche

Metaalwerk is maatwerk. Van bewerking van een vlakke plaat, het produceren van halffabricaten of de constructie van een complete machine, wij bieden oplossingen voor diverse branches.

Back to top