Visie & Klantbelofte

Visie

Bij Witte van Moort werken we met passie aan het succes van onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Vanuit een rijke historie, begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, hebben we ons ontwikkeld tot internationaal topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Als één van de eerste bedrijven in Nederland hebben we geïnvesteerd in de gespecialiseerde techniek van het dieptrekken van metaal en het laser snijden en lassen van diepgetrokken producten. Van bromfietsdelen tot gaskachels in de beginjaren tot componenten voor vorkheftrucks, bouw-, landbouw en medische machines nu, Witte van Moort maakt het.

Samen met onze klanten bedenken we oplossingen voor complexe ontwerpvraagstukken, waarbij we met onze professionaliteit en veelzijdigheid telkens weer nieuwe hoogwaardige plaatwerkproducten kunnen en willen bieden. We maken daarbij gebruik van de meest geavanceerde gereedschappen. Mocht het juiste gereedschap niet voorhanden zijn, dan ontwerpen we deze zelf. Daarbij kiezen we altijd voor een duurzame oplossing voor onze klanten.

Klantbelofte

Witte van Moort belooft u plaatwerkoplossingen waar u op kunt bouwen. We vertalen uw ontwerpen en wensen in concrete, maakbare oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt. Daarbij kiezen we altijd voor een duurzame oplossing. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan goede relaties, u kunt dan ook rekenen op onze volledige betrokkenheid en loyaliteit. Uw probleem is onze uitdaging, uw succes is onze drijfveer, nu, straks en in de toekomst.

Witte van Moort mag vooral grote multinationals tot haar klanten rekenen, toonaangevende organisaties die kwalitatief hoogwaardige machines maken en met name actief zijn in de volgende sectoren:

  • Material handling equipment
  • Truck & trailer manufacturing
  • Agro machinery
  • Construction machinery
  • Cab manufacturing
  • Food processing equipment
  • Medical equipment