Volledige betrokkenheid en loyaliteit van onze mensen

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze relatie met u, de klant, onze omgeving en onze medewerkers. We gaan daarin altijd een stap verder. We voelen ons verbonden aan uw doelstellingen, uw uitdagingen en bovenal uw mensen. Met als belangrijkste drijfveer: duurzame, wederzijds winstgevende relaties. U kunt er dan ook op rekenen dat we met u meedenken, u proactief adviseren en voor u klaarstaan op de momenten die er toe doen.

Visie & Klantbelofte

Bij Witte van Moort werken we met passie aan het succes van onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Vanuit een rijke historie, begonnen in de jaren `50 in een kleine Twentse schuur, hebben we ons ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk.

Historie

Op 24 september 1910 werd in het Zeeuwse dorp St. Annaland de latere oprichter van het familiebedrijf geboren, Witte van Moort. Als kleine jongen kwam het bijzondere ondernemerstalent van Witte al aan het licht. Nog voor zijn tiende levensjaar startte hij zijn eerste bedrijfje in het schuurtje van zijn opa.

Milieu & Samenleving

Als familiebedrijf vinden wij het bij Witte van Moort belangrijk om goed voor onze naasten en de generaties na ons te zorgen. Vanuit dat oogpunt hechten wij veel waarde aan een verantwoord en duurzaam milieubeleid. Pijler in dit beleid is het Witte van Moort milieuzorgsysteem, dat is gecertificeerd en daarmee voldoet aan de ISO-14001 norm. Deze aanpak komt mede tot stand door goed overleg met de diverse overheden en een maatwerk milieuvergunning.