Een veelzijdig aanbod van hoogwaardige technologie

Witte van Moort biedt u een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. Wij beschikken daarvoor over alle benodigde certificeringen, waaronder de ISO-9001 certificering, de laskwalificatie ISO 3834-2 en we voldoen aan de milieunormering ISO-14001.

Bedrijfsanimatie

Bij Witte van Moort werken we met passie aan het succes van onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Vanuit een rijke historie, begonnen in de jaren `50 in een kleine Twentse schuur, hebben we ons ontwikkeld tot internationale top producent van hoogwaardig plaatwerk.

Processen

Witte van Moort is uw partner voor hoogwaardig plaatwerk. Met ruim 65 jaar ervaring vindt u bij ons in huis naast een betrouwbare en uitstekende service vooral een veelzijdige en ruime expertise. Het dieptrekken, lassen en lasersnijden van complexe producten kent voor ons geen geheimen.

Kwaliteit

Onze medewerkers hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dag in dag uit streven zij ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit producten en service te bieden. Alle belangrijke bedrijfsprocessen en activiteiten hebben we daarom vastgelegd in het kwaliteitsmanagementsysteem van Witte van Moort.