Witte van Moort

Een veelzijdig aanbod van hoogwaardige technologie

Bij Witte van Moort werken we met passie aan het succes van onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Vanuit een rijke historie, begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, hebben we ons ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk.

Een veelzijdig aanbod van hoogwaardige technologie

Een veelzijdig aanbod van hoogwaardige technologie

Witte van Moort biedt u een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk.Wij beschikken daarvoor over alle benodigde certificeringen, waaronder de ISO-9001 certificering, de laskwalificatie ISO 3834-2 en we voldoen aan de milieunormering ISO-14001.

BedrijfsanimatieProcessenKwaliteit
Volledige betrokkenheid en loyaliteit van onze mensen

Volledige betrokkenheid en loyaliteit van onze mensen

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze relatie met u, de klant, onze omgeving en onze medewerkers. We gaan daarin altijd een stap verder. We voelen ons verbonden aan uw doelstellingen, uw uitdagingen en bovenal uw mensen. Met als belangrijkste drijfveer: duurzame, wederzijds winstgevende relaties. U kunt er dan ook op rekenen dat we met u meedenken, u proactief adviseren en voor u klaarstaan op de momenten die er toe doen.

Visie & KlantbelofteHistorieMilieu & Samenleving
Plaatwerk waar u op kunt bouwen

Plaatwerk waar u op kunt bouwen

De beste producten maken, dat is waar het hart van de Witte van Moort medewerker sneller van gaat kloppen. Om daarmee maximaal bij te kunnen dragen aan het succes van onze klanten, de hoge kwaliteitsnormen van onze klanten en collega`s, de ontwikkeling van onze medewerkers en een verantwoorde samenleving. We vertalen de ontwerpen en wensen van onze klanten in concrete, maakbare oplossingen die u direct kunt gebruiken.

Werken bij Witte van Moort

Werken bij Witte van Moort

Onze medewerkers zijn ons zeer dierbaar, zij vormen met hun betrokkenheid en loyaliteit het team Witte van Moort. Veel van onze medewerkers hebben zich met hun kennis en inbreng voor vele jaren aan ons bedrijf verbonden. Onze medewerkers waarderen de informele cultuur van ons familiebedrijf. Daarnaast krijgen zij vele mogelijkheden om zich te ontwikkelen en werken zij met een innovatief en modern machinepark.

Voor stagiairesVacatures