Uw partner voor hoogwaardig plaatwerk

Witte van Moort is uw partner voor hoogwaardig plaatwerk. Met ruim 65 jaar ervaring vindt u bij ons in huis naast een betrouwbare en uitstekende service vooral een veelzijdige en ruime expertise. Het dieptrekken, lassen en lasersnijden van complexe producten kent voor ons geen geheimen. Witte van Moort biedt u:


Uitgebreide expertise

In de engineering en productie van kleine en middelgrote series stans, vorm en dieptrek producten.

Advisering

Alle aanvullende plaatwerkbewerkingen zoals bijv. lasersnijden, lassen, poedercoaten, kanten etc.

Mogelijkheden

Zeer uitgebreide laser en lasmogelijkheden (zowel manueel als gerobotiseerd).

Ontwerp

Gereedschapsontwerp, -productie en -onderhoud in eigen huis en in eigen regie.


Dieptreksimulaties

In het voortraject om de maakbaarheid van uw design te toetsen. Uw productontwikkeling kan daarnaast verder ondersteunt worden met handgemaakte prototypen.

Veelvoud

Aan mogelijkheden voor de oppervlaktebehandelingen van producten en lassamenstellingen, waaronder eigen poedercoatstraten. Daarnaast behoort ook de eindmontage van (ingekochte) componenten tot onze mogelijkheden.

Bewerkingen

Van grotere producten in alle plaatstaal soorten in diktes van 0,75 mm tot 12 mm.

Een compleet pakket

Aan plaatwerkmogelijkheden, veelal gerobotiseerde en geautomatiseerd. Daarnaast werkt Witte van Moort als main supplier nauw samen met gespecialiseerde leveranciers van processen of diensten die niet intern uitgevoerd kunnen worden.


Continuïteit en betrouwbaarheid zijn bij het familiebedrijf Witte van Moort vanzelfsprekend. Wij beschikken over een financieel zeer solide positie, een hoge automatiseringsgraad en een lean ingerichte organisatie.